MMA

Khabib: Nema borca koji dvaput može biti na vrhuncu, pa tako ni Conor McGregor

Conor McGregor je uoči UFC 257 priredbe, koja je prošlog mjeseca održana u Abu Dhabiju, bio favorit u uzvratnom dvoboju protiv Dustina Poiriera. No irska zvijezda očito nije ozbiljno shvatila susret s Diamondom, koji je sjajnim low kickovima, usmjerio borbu u željenom smjeru.

Poirier je uzvratio McGregoru za poraz iz 2014. i nokautom u drugoj rundi stigao do velike pobjede te do prvog mjesta izazivača u lakoj kategoriji. Notoriousu je to bio prvi poraz nokautom u karijeri, a nakon borbe je iskazao želju za revanšom.

Odluka je na UFC-u hoće li organizirati trilogiju, a s obzirom na to da je Conor magnet za dobru zaradu, vjerujemo kako o tome neće previše razmišljati.

No može li se Conor McGregor ponovno vratiti na vrh?

– Nikada. Nema šanse da borac dvaput može biti na svom vrhuncu – izjavio je Khabib Nurmagomedov u razgovoru s kolegom Magomedom Ismailovim te nastavio:

– Ne tiče se to samo Conora. To bi momčad mogla učiniti. Na primjer, to je napravio Real Madrid nekoliko puta u nizu. Kod momčadi je to još moguće, ali pojedinac to ne može učiniti. Nemoguće je dvaput biti na vrhuncu karijere.

Odgovori

Back to top button