MMA

Jorge Masvidal poštuje Gilberta Burnsa: On je uvijek za dobru tučnjavu

Gilbert Burns je često tražio meč protiv Jorgea Masvidala, a prije nekoliko dana ponovno ga je prozvao putem Twittera.

Brazilski borac je u objavi napisao kako protiv Gamebreda želi meč na pet rundi, a ulog bi mogao biti BMF pojas.

Durinho je jedan od boljih grapplera u velter kategoriji, ali voli i borbu na nogama, svoju izdržljivost je dokazao lani u travnju u meču protiv Khamzata Chimaeva.

Prije desetak dana je na UFC 283 priredbi ‘submissionom’ u prvoj rundi svladao Neila Magnyja.

Masvidal je sjajan borac u stojci, a posljednja tri meča imao je protiv boraca koji su odlični hrvači.

Sve tri borbe je izgubio, dvaput u borbi za naslov protiv Kamarua Usmana, te u ožujku prošle godine od Colbyja Covingtona.

– Kada bi ulog bio BMF pojas, UFC bi mi trebao isplatiti popriličan honorar. Ne vjerujem da će na to pristati, žao mi je, Gilberte. Već sam potpisao ugovor i nije me briga. Za njega su tri runde sasvim dovoljne. Sviđa mi njegov trud koji ulaže u promoviranje te borbe – istaknuo je Jorge Masvidal, ali iskazao poštovanje prema Durinhu:

– Meni se Gilbert sviđa. Volim gledati njegove borbe, jer se on uvijek dolazi potući. Sjećam se kad je stigao i bio je jiu-jitsu borac, grlio je ljude i bio nervozan. Zatim je prešao u velter i počeo je s nokautima. On je odličan borac i mislim da će takav ostati i dalje, nakon borbe protiv mene. No 8. travnja ću ga razvaliti. Nakon što porazim Gilberta, na redu je Edwards. Usman možda ponovno dobije nogom u glavu, a onda ja dobijem meč protiv Leona. To je filmski završetak.

Odgovori

Back to top button