Boks

Eddie Hearn vjeruje kako će Jake Paul nokautirati ‘nevjerojatno ograničenog’ Tommyja Furyja

Poznati youtuber Jake Paul u svom sedmom profesionalnom nastupu boksat će protiv Tommyja Furyja, polubrata WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

Njihov meč nalazi se na programu priredbe koja će se 26. veljače održati u Saudijskoj Arabiji.

Mnogi su se već upustili u analizu tog meča, pa tako i Eddie Hearn koji vjeruje kako će Jake Paul nokautirati ‘nevjerojatno ograničenog’ Tommyja Furyja.

Vlasnik Matchroom Boxinga tvrdi kako će se Tommy slomiti pod pritiskom Paulovog mentalnog ratovanja.

– Jake misli da je borac svjetske klase, a to je ponekad dio bitke u borbama. Psihički će slomiti Tommyja Furyja, on je nevjerojatno ograničen, zar ne? Ali je borac, a Jake se nikada nije borio s pravim boksačem – istaknuo je Eddie Hearn i dodao:

– Tommyju će vjerojatno biti malo neugodno bude li izgubio. Pa i mene bi bilo sram da izgubim od Jakea. A Paul nije baš toliko dobar. On iskreno misli kako bi se mogao boriti protiv Canela Alvareza i pobijediti. Možeš tako pričati, ali na kraju dana ipak moraš znati gdje ti je granica.

Boksački promotor vjeruje kako će Jake Paul pobijediti Tommyja Furyja mentalno, ali i u ringu.

– Jake će se sada psihički igrati s Tommyjem do ulaska u ring, ako uopće i dođe do meča. Mislim da će Tommy izgubiti već prije same borbe. Na kraju će Jake Paul pobijediti nokautom – prisnažio je Eddie Hearn.

Odgovori

Back to top button