MMA

Jonesov trener otkriva kako se Jon neće još dugo boriti

Jedan od najbolji boraca u povijesti Jon Jones je nakon dugogodišnje vladavine u poluteškoj kategoriji stigao i na tron teške divizije.

Tridesetpetogodišnji Amerikanac je prošlog vikenda giljotinom nakon dvije minute svladao Ciryla Ganea i osvojio UFC-ov pojas teškaškog prvaka.

Nakon meča je prozvao Stipu Miočića, te se svi nadaju kako bi se uskoro mogao dogovoriti njihov obračun.

Premda je Jones potpisao dugogodišnji ugovor s UFC-om, njegov trener Brandon Gibson je otkrio kako se Jon neće još dugo boriti.

– Odluku ću prepustiti Jonu. Siguran sam da je on fizički i mentalno sposoban boriti se još dugo. Mnogo teškaša svoje najbolje natjecateljske godine imaju kada uđu u četrdesete. Pa Stipe Miočić ima skoro 41 godinu. Mislim da će Jon biti jedan od onih sportaša koji se rano povuku. A kada se povuče mi ćemo i dalje razmišljati o potencijalnim mečevima i tražiti barem još jedan – rekao je Brandon Gibson i dodao:

– Jon Jones više nema što dokazati. On još uvijek napreduje, godine su samo broj. Kada je on u pitanju sve je do mentaliteta, možda nije tako sa svima, ali je s Jonesom. Skinuo je generacije – Shoguna, Rampagea. Pogledajte sad te tipove, a on još uvijek nastupa na najvećoj razini.

Odgovori

Back to top button