MMA

Henry Cejudo: Miočić neće izdržati ni tri runde protiv Jonesa

Posljednjih nekoliko dana mnogo se govori o potencijalnoj borbi za UFC-ov pojas teške kategorije između Jona Jonesa i Stipe Miočića. Naime, prošlog vikenda je Bones nadjačao Ciryla Ganea i osvojio naslov.

Jones je za samo dvije minute giljotinom svladao Francuza, a nakon trijumfa je prozvao Miočića.

Stipe je posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada je nokautom u drugoj rundi porazom protiv Francisa Ngannoua ostao bez titule.

Američko-hrvatski borac je uvjeren kako će vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

– Nema dvojbe, pobijedit ću Jonesa. Nikad nije izgubio meč i šteta će se to sada dogoditi. Ne mogu zamisliti drugačiji ishod – kazao je nedavno Stipe Miočić.

No Henry Cejudo u to ne vjeruje baš previše.

– Miočić mora hrvati s Jonesom, to je jedina stvar koju može raditi. Mislim da Stipe nije brži na rukama. Istina, zaustavio je i Cormiera s udarcima u tijelo. No Jon je drugačiji i bolje prepoznaje distancu nego Cormier. Miočić jedino može hrvati i samo tako se može pobijediti Jona. Sretno – istaknuo je Henry Cejudo, te nastavio:

– Jon će završiti Stipu i to na drugačiji način. Ne znam kako Miočić može izdržati tri runde protiv Jonesa. Vjerujem da je Stipin najveći dar njegova izdržljivost i kondicija. Kako je samo izdržao oluju s Cormierom i pobijedio ga. Stipe tijekom borbe postaje sve bolji, ali protiv Jona Jonesa trebat će mnogo više raditi…

Odgovori

Back to top button