MMA

Jon Jones uzvratio Aspinallu na prozivke: Znam mnogo boraca koji su trebali biti ‘sljedeći‘

Privremeni prvak UFC-ove teške kategorije Tom Aspinall je prije nekoliko tjedana izjavio kako bi Jon Jones trebao ostati bez naslova, kao što većina boraca ostane bez pojasa kada se teško ozlijede.

Englez je prije mjesec dana za 69 sekundi nokautom pobijedio Sergeja Pavloviča, a onda je svako malo prozivao Bonesa, te tražio od UFC-a da se bori protiv Stipe Miočića za pojas prvaka.

Jones se uoči UFC 295 priredbe u New Yorku ozlijedio, te je morao otkazati meč protiv Miočića za titulu koju je osvojio u ožujku u dvoboju s Cirylom Ganeom.

Vjerojatno će se Aspinall još načekati dok ne dobije priliku boriti se za naslov, a u međuvremenu će braniti pojas privremenog prvaka.

Ovih dana se i Jon Jones osvrnuo na Aspinallove izjave, te mu poručio:

‘Već se 15 godina borim s najtežim protivnicima. Tijekom pripremnog kampa za obranu naslova prvi put u karijeri sam se teško ozlijedio i morao na operaciju. Sada neke novajlije traže da mi oduzmu pojas. Nula pobjeda protiv legendi, nula obrana naslova, a već misli da može naređivati Dani Whiteu. Urnebesno. Tijekom 15 godina svoje karijere, znam mnogo boraca koji su trebali biti ‘sljedeći‘. Ali samo jedan je Jon Jones i to nemojte zaboraviti’.

Na Jonesovu poruku odmah se javio Tom Aspinall:

U pravu si. Jon, oprosti’.

Odgovori

Back to top button