Boks

Carl Froch tvrdi: Joshua još nije pravi, Wilder bi ga nokautirao u prvoj rundi

Bivši svjetski prvaci Anthony Joshua i Deontay Wilder naći će se 23. prosinca u Saudijskoj Arabiji na istoj boksačkoj priredbi, ali ne u međusobnom obračunu.

Na spektaklu u Rijadu, AJ će se boriti protiv Otta Wallina, dok će Brončani bombarder u ring ući protiv Josepha Parkera.

Pobijede li obojica svoje protivnike ta bi se mogla dogovoriti i njihova borba koju je promotor Eddie Hearn već najavljivao. Njihov meč bi se mogao dogoditi negdje u ožujku sljedeće godine.

Bivši britanski boksač Carl Froch nema dvojbe tko će biti favorit u mogućem obračunu između Joshue i Wildera.

– Wilder bi Joshuu nokautirao u prvoj rundi. Uvijek sam to govorio i dalje tako mislim. Deontay bi odmah napao AJ-a, koji je uvijek bio suzdržan, a sada se plaši i svoje sjene. On još nije pravi – rekao je Carl Froch i nastavio:

– Kada bi ga Wilder pogodio svojom bombom, Joshua bi završio na tlu i ne bi mogao stati na noge. Nebitno je može li ustati ili ne, on se jednostavno neće željeti vratiti. Zato njihov meč još nije dogovoren. A dogodi li se takav scenarij onda je Joshuina karijera završila. No ako je AJ došao k sebi i posložio stvari u svojoj glavi, tada bi mogao pobijediti.

Odgovori

Back to top button