Boks

Crawford želi što prije dogovoriti revanš protiv Spencea, jer mu se otvara prilika za meč s Canelom

Jedan od najboljih boksača današnjice Terence Crawford želi što prije dogovoriti svoj obvezni revanš protiv Errola Spencea Jr.-a kako bi mogao razmotriti druge opcije u nastavku karijere.

Bud je krajem srpnja u sjajnom okršaju prekidom u devetoj rundi svladao Spencea i izborio 40. pobjedu u karijeri kojom je postao apsolutni prvak velter kategorije.

Još se ne zna kada bi se njihov uzvratni meč mogao dogoditi, ali Crawford ne bi želio da to bude u drugoj polovici sljedeće godine, jer mu se otvara prilika za unosnu borbu protiv meksičke superzvijezde Canela Alvareza.

Bude li pobijedio Spencea i u revanšu, Crawford bi u rujnu 2024. mogao biti potencijalni protivnik apsolutnom prvaku u supersrednjoj kategoriji Canelu.

– Prvo moram imati revanš protiv Spencea, a onda mogu dalje. Samo to čekam – kaže Terence Crawford, ne skrivajući zabrinutost zbog komplikacija za mogući meč protiv Canela.

Američkom boksaču je nakon pobjede nad sunarodnjakom Errolom naglo porasla popularnost, te se čini kako često pojavljivanje u medijima na njega ostavlja trag.

– Mediji mogu svašta pisati, jednom te uzdići među zvijezde, a drugi put s tobom obrisati pod. Nije važno što radim ili govorim. Taj teret nosim cijelu svoju karijeru i baš sada su svi počeli mene pratiti. Imam dojam da sam se promijenio, kao da sam postao druga osoba – dodao je Terence Crawford.

Odgovori

Back to top button