MMA

Jon Jones traži novi tim: Ne mogu vječno trenirati u svojoj garaži

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca Jon Jones posljednjih tjedana trenira u svojoj garaži. Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije prošli je mjesec izbačen iz JacksonWInk dvorane, a trener Mike Winkeljohn kako je do te odluke došlo nakon Jonesova ponašanja i incidenta krajem rujna u Las Vegasu.

Naime, Bones je nakon primanja u UFC-ovu Kuću slavnih priveden jer je fizički napao svoju zaručnicu, a prilikom uhićenja je oštetio vozilo.

Winkeljohn je istaknuo kako Jonesu vrata dvorane nisu potpuno zatvorena, ali prvo mora dokazati kako se promijenio. No bivši prvak više ne razmišlja o povratku, te će potražiti novi tim.

‘Sigurno se tamo ne vraćam, ali nastavljam navijati za sve borce koji treniraju u toj dvorani. Vjerujem da se moj način treninga unaprijedio otkako sam promijenio okolinu. Zahvalan sam im na svemu, ali sve ima svoje vrijeme’, napisao je Jon Jones u svoj objavi na Twitteru.

Bivši prvak je otkrio kako traži novi tim s kojim nastaviti karijeru.

‘Znam da ne mogu vječno trenirati u svojoj garaži, treba mi još trening partnera. Trebam hrvače i kickboksače. Tražim novi tim s kojim bi mogao nastaviti trenirati i odraditi nekoliko sparinga’, podvukao je Jon Jones.

Odgovori

Back to top button