MMA

Jon Jones nastavlja razmišljati pozitivno: Moj povratak će biti veliki događaj

Nakon nekoliko javnih istupa UFC-ov predsjednik Dane Whitea sada se oglasio i bivši prvak Jon Jones. Jedan od najboljih MMA boraca u povijesti i velika UFC-ova zvijezda reagirao je na nedavnu izjavu svog šefa.

– Jones mora odlučiti želi li se boriti ili ne. Nitko ga na to neće prisiljavati, jer on je najbolji borac svih vremena. Može dobiti meč ovog ljeta, a što se mene tiče ne mora se uopće više niti boriti. Odluka je na njemu – kazao je Dana White.

Bivši prvak poluteške kategorije je posljednju borbu imao u veljači prošle godine kada je pobijedio Dominicka Reyesa.

Nakon tog trijumfa odlučio je prijeći u tešku kategoriju, ali je od UFC-a tražio poboljšanje ugovora s izdašnijim honorarom.

Zasad mu Dana i društvo ne žele ispuniti zahtjev tako da je Bones i dalje bez borbe. Bones se nakon Whiteove izjave ponovno javio porukama na Twitteru:

‘Nisam siguran kad ću imati sljedeću borbu, ali malo odmora nakon niza pobjeda dobro dođe i u ovom je trenutku pozitivna promjena.’

Na provokativnu poruku da će sada biti manje vrijedan, Jones je odgovorio:

‘To je nemoguće, moje ime će glasno odjekivati borilačkim sportom dok sam živ, a i kasnije. Moja povratak će biti veliki događaj, bez obzira kada se ta borba dogoditi’.

Bones je svjestan situacije u kojoj se nalazi, ali želi nastaviti razmišljati pozitivno.

‘Ponekad se osjećam kao da je cijeli moj život jedan bonus. Nikad nisam niti pomišljao da ću u životu biti u ovoj poziciji. Zahvalan sam čak i kad ne ide sve onako kako bih htio’, napisao je u jednoj u nizu poruka na Twitteru.

Odgovori

Back to top button