MMA

Jon Jones najavio kada se vraća borbama: Sve ovisi o ishodu meča između Ngannoua i Ganea

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca Jon Jones odlučio je prošle godine iz poluteške prijeći u tešku kategoriju. No bivši prvak to nije mogao učiniti preko noći, te je uzeo nešto vremena kako bi se što bolje pripremio za okršaje s teškašima.

U međuvremenu je tražio bolje uvjete u ugovoru, a prije nekoliko mjeseci policija ga je privela zbog obiteljskog nasilja.

Promijenio je dvoranu, te se maksimalno posvetio treniranju i pripremama što često potkrepljuje objavama na društvenim mrežama. Nedavno je otkrio kada se misli vratiti u oktogon.

– Prvu borbu mogao bi imati u travnju na priredbi u Madison Square Gardenu, a ako ne tada, onda u srpnju za vrijeme International Fight Weeka – kazao je Jon Jones i dodao:

– Sve ovisi tko će u siječnju pobijediti u borbi između prvaka Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea. Razradit ćemo plan nakon njihovog okršaja.

Zadovoljan je svojim napretkom i trenutačnom formom, te je uvjeren kako će biti potpuno spreman za svog protivnika.

– Odlično treniram i u nevjerojatnoj sam formi – kazao je Jon Jones koji je nakon odlaska od trenera Winkeljohna otišao u Jackson’s MMA Acoma dvoranu, gdje je i počeo karijeru u UFC-u, no nekoliko dana kasnije pridružio se Fight Ready timu.

Jones je u Arizonu otišao na poziv trenera Santina Defranca i Henryja Cejuda za kojeg kaže da je sjajna osoba.

– On je obiteljski čovjek koji voli borilački sport, to nam je zajedničko. Sviđa mi se njegov stav prema našem sport i kako on gleda na života. Cejudov trening može te učiniti još boljim čovjekom – podvukao je Jon Jones.

Odgovori

Back to top button