Boks

Tyron Woodley obećao kako će ovaj put nokautirati Jakea Paula!

Youtuber Jake Paul je krajem kolovoza u boksačkom okršaju podijeljenom odlukom sudaca pobijedio bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleyja.

Mnogi su očekivali kako će mu Paul, nakon što MMA borac ispuni obećanje i tetovira youtuberovo ime, ponuditi još jednu borbu, no to se nije dogodilo.

YouTube zvijezda je umjesto revanša protiv Woodleyja izabrala meč protiv Tommyja Furyja.

Ali nedavno je došlo do vrtoglavog preokreta kada je polubrat Tysona Furyja otkazao borbu zbog zdravstvenih problema, pa je Jake Paul brže-bolje nazvao Tyrona i dogovorio uzvratnu borbu za istu priredbu koja će se 18. prosinca održati u Tampi.

– Borba protiv Tommyja Furyja nikoga ne zanima, jedno što se trebalo dogoditi je još jedan meč između Jakea Paula i mene. Mi imamo još nedovršenog posla – kazao je Tyron Woodley, te ponovio kako je bio bolji u njihovom prvom meču i da je on trebao pobijediti:

– Ovog puta ću ga nokautirati, trebalo se to dogoditi i u prvom meču, ali nije. Nastavio sam trenirati, imao sam osjećaj kako nešto nije u redu i da će propasti borba protiv Furyja. Tako sam se cijelo vrijeme pripremao kao da sam već imao dogovoren meč.

Bude li Woodley pobijedio dobit će na svoj honorar još pola milijuna dolara.

– Bio sam spreman na njihov poziv. Misle da sam debeo i izvan forme, ali varaju se – kazao Tyron Woodey i zaključio:

– Nedavno sam sparirao 12 rundi. Raduje me što sam dobio priliku i odmah sam je prihvatio. Više nema gluposti, obećavam kako ovaj put ide na spavanje!

Odgovori

Back to top button