MMA

John Dodson i njegova obitelj umalo nastradali u prometnoj nesreći: ‘Imali smo sreće’

Američki MMA borac 36-godišnji John Dodson lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na putu za Teksas. Bivši UFC-ov borac je u automobilu bio sa svojom obitelji, nakon liječničkog pregleda svi su otpušteni iz bolnice.

Dodson je posljednju borbu imao u kolovozu prošle godine kada je na UFC 252 priredbi jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio protiv Meraba Dvalishvilija.

Mjesec dana kasnije je dobio otkaz iz UFC-a. Sljedeću borbu trebao je imati 30. srpnja protiv Codyja Gibsona (16-7-0) na XMMA 2 priredbi, ali je taj meč sada otkazan.

‘John Dodson i njegova obitelji putovali su na odmor u Teksas, no dogodila im se teška prometna nesreća koja je umalo završila tragično’, piše u opisu kampanje za prikupljanje donacija Dodsonu i njegovoj obitelji.

Nekadašnji UFC-ov borac javio se fanovima putem društvenih mreža:

‘Svi smo živi i nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Automobil koji smo udarili ostavljen je na sredini autoceste nakon što se vozač tog automobila sudario s kamionom. Još se jedan automobil razbio.

Vozač spornog automobila nije postavio nikakvo upozorenje na cestu ili na vozilo. Zabio sam se u njegov automobil i prevrnuli smo se. Srećom nismo završili na suprotnoj strani ceste.

Osoba koja je ostavila svoje vozilo je pobjegla nakon što je vidio da se moj automobil prevrnuo. Samo dobar dizajn vozila je spasio moju obitelj od smrti.

Sretni smo što nitko nije nastradao. To je dobar podsjetnik koliko smo zapravo sretni. Život je kratak i nikada ne znate kada će završiti. Stoga uživajte dok možete. Ovoga puta smo imali sreće’.

Odgovori

Back to top button