MMA

Joe Rogan ne vjeruje da će Jon Jones biti spreman za borbu protiv Ganea

Bivši UFC-ov prvak Francis Ngannou samo je jednom branio pojas, bilo je to prije godinu dana kada je nadjačao Ciryla Ganea.

Kamerunac nije uspio udarački ozbiljno zaprijetiti svom bivšem klupskom kolegu, ali je hrvački bio dominantniji i stigao do trijumfa.

Komentator najveće svjetske MMA organizacije Joe Rogan nedavno je istaknuo kako se vrlo teško pripremiti za borca kao što je Ciryl Gane.

– Ciryl Gane radi mnogo neobičnih i nesvakidašnjih stvari. On napravi ‘twisting kick‘ s prednjom nogom, a zatim uputi ‘front kick‘, to je veoma čudno. Kretnje i njegova brzina kojom kombinira udarce karakteristično je za srednjaša, a ne za one od 120 kilograma. On je vrlo pokretan i tehnički sjajan borac – kazao je Joe Rogan i nastavio:

– Kada se borite protiv nekoga kao što je Ciryl Gane onda se na to morate dobro pripremiti i važno je da se dobro krećete. To možete samo ako trenirate s vrhunskim borcima iz kickboxinga. A s kojim se borcem Jones priprema da može imitirati Ganea? Ciryl je majstor u kombiniranju udaraca, te je lagan na nogama. Ako se natječete protiv takvog borca, morate u pripremama imati nekoga tko će biti kao Ganea, a sumnjam da takvog ima.

Odgovori

Back to top button