Karate

Odličan Karate Grand Prix Croatia turnir u Samoboru pratite na YouTube kanalu CroRing

Od petka do nedjelje 22. siječnja u Samoboru se održava 31. izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira Karate Grand Prix Croatia, koji je u svojem ovogodišnjem izdanju okupio više od 1800 natjecatelja iz 24 zemlje.

Natjecanja za sve uzrasne kategorije odvijaju se kroz tri dana u Sportskoj dvorani Samobor, a središnji događaj predstavljaju borbe u kategoriji seniora.

Turnir uživo pratite na YouTube kanalu CroRing.

Natjecanja na ‘Seniors Open’ počinju u subotu, 21. siječnja u 17.25 sati, a finala će se održati nakon svečane ceremonije otvorenja događaja, koja je na rasporedu istog dana u 19:30 sati.

Na turniru će se naći i nama poznata imena poput hrvatskih reprezentativca: aktualni prvak Europe i Mediterana Anđelo Kvesić, ekipna prvakinja Europe Mia Greta Zorko, viceprvak Europe Enes Garibović, svjetska kadetska prvakinja Sara Tomić te osvajačica svjetske mlađe seniorske bronce i europskog mlađe seniorskog srebra Ema Sgardelli. Mlađe seniorski viceprvak Europe Dino Šimunec jedan je od domaćih predstavnika ovog značajnog karate turnira. U najatraktivnijoj muškoj seniorskoj konkurenciji, u kojoj se dodjeljuje i nagradni fond, nastupa i nekoliko velikih imena svjetskog karatea.

Na 31. izdanju ovog ponajvećeg turnira u karateu u Hrvatskoj i regiji, održat će se i natjecanje u para-karateu, a na tatamiju ćemo gledati europsku prvakinju u para-karateu Danijelu Topić. Turnir možete uživo pratiti putem YouTube kanala CroRing.

Na samoborski tatami će, uz domaćina Hrvatsku, izaći natjecatelji iz Austrije, Azerbajdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Izraela, Italije, Kosova, Mađarske, Moldavije, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Ukrajine,…

Ceremonija svečanog otvaranja održat će se u Sportskoj dvorani Samobor u 19.30 sati, nakon koje će se održati finalne borbe u seniorskoj konkurenciji.

Odgovori

Back to top button