MMA

Jimi Manuwa objasnio zašto je udario Rakića: Nije mi iskazao poštovanje

Aleksandar Rakić je u video poruci na društvenim mrežama otkrio kako ga je Jimi Manuwa napao tijekom UFC-ove priredbe u Londonu.

Srpski borac s austrijskom putovnicom je istaknuo kako su sjedili u istom redu, te je on morao proći kraj njega.

U jednom trenutku, na Rakićevo iznenađenje, Manuwa ga je udario.

Kako je Aleksandar opisao incident možete pročitati OVDJE, a Jimi Manuwa je dao i svoj osvrt na događaj u O2 Areni.

– Nije to bio podli udarac. Pogledali smo se i ja sam ga ošamario, on se odmaknuo i ništa nije učinio. Stigli su zaštitari i na tome je sve završilo. Nisam pravio nikakvu scenu. Rekao sam mu da ću ga ošamariti kad ga vidim i to sam učinio – rekao je Jimi Manuwa i dodao:

– Prošao je kraj mene, a ja sam mu dobacio: ‘Što sada imaš za reći?‘. Pravio se da je zbunjen, pokušao je proći dalje i ja sam ga ošamario. Nakon toga nije ništa rekao.

Britanski borac je objasnio kako šamar nema veze s porazom od Rakića. Naime, Aleksandar je 2019. brutalnim ‘high kickom’ pobijedio Jimija.

– Borba je borba, nije to bilo prvi put da sam izgubio. Izgubio sam od Rumble Johnsona, Gustafssona, Oezdemira, Blachowicza… No svi smo sada prijatelji. Razmijenimo poruke, pitamo jedni druge za zdravlje i poštujemo se. A što se Rakića tiče, ne znam što reći – kazao je Jimi Manuwa i zaključio:

– Kada me je jedan fan pitao protiv koga bih se želio boriti odgovorio sam – s Rakićem. U toj borbi nisam prezentirao svoje vještine, a onda se Aleksandar nadovezao: ‘Nokautirao sam te, trebaš li nešto novca od ovih 50 tisuća dolara koje sam zaradio’? Zatim mi šalje popis stvari koje je kupio tim novcem. Nije mi iskazao poštovanje, a ja sam mu poručio da pokaže istu energiju kada se sretnemo. Morao sam mu dati što je zaslužio jer se ponaša kao trol ili ratnik za tipkovnicom.

Odgovori

Back to top button