MMA

Rakić reagirao nakon napada Manuwe: Jimi, kakav si to kukavički potez izveo

Srpski borac s austrijskom putovnicom, 30 godišnji Aleksandar Rakić bio je gost UFC-ove priredbe koja se prošlog vikenda održala u O2 Areni u Londonu.

A u publici je bio i britanski MMA borac Jimi Manuwa koji je 2019. brutalnim ‘high kickom’ izgubio protiv Rakića, te se nakon toga umirovio.

– Jimi Manuwa, g***no jedno, k***in sine, kakav si to kukavički potez izveo. Ljudi, samo vas želim obavijestiti što se dogodilo dok su me nakon UFC-ove priredbe u Londonu zaštitari pratili do izlaza. Gospodin Still Sleep je sjedio na kraju mog reda, tako da sam morao proći pored njega.

Prvo mi je nešto dobacio na što se nisam osvrtao, ja nemam ništa s njim, za mene je to gotovo. Zatim me je udario s leđa, dok nisam gledao, ali čak ni iz takvo velike blizine me nije mogao pogoditi u glavu, nego podlakticom u vrat.

Zaštitari su nas razdvojili. Jimi, znao si da ću biti sam u Londonu, znao si da sam nedavno imao operaciju i svejedno si to učinio. Toliko si loš gubitnik, želim da ljudi znaju koliko si smeće od čovjeka. Zauvijek ću ostati u tvojoj glavi jer sam te umirovio. Sretna mirovina, gospodine Sleep – objasnio je Aleksandar Rakić.

Javio se i Jimi Manuwa, te odgovorio u poruci na Instagramu:

‘Hej Rakiću, umjesto da budeš profesionalac, ti si odabrao pričati sranja na internetu. Rekao sam ti da ću te ošamariti kad se sretnemo. Sreli smo se’.

Odgovori

Back to top button