MMA

Jedan od najboljih boraca smatra kako bi Jones pobijedio Miočića, ali mu taj meč ne treba

Daniel Cormier je prije nekoliko dana istaknuo kako bi UFC ove godine mogao ponovno organizirati meč za privremenog prvaka teške kategorije, jer se povratak Francisa Ngannoua očekuje tek krajem ili početkom sljedeće godine.

Naime, kamerunski udarač, koji je nedavno prvi put obranio pojas prvaka protiv Francuza Ciryla Ganea, mora na operaciju koljena, te ga čeka malo dulji oporavak.

– Bude li UFC organizirao meč za privremeni naslov, onda se moraju boriti Stipe Miočić Jon Jones. Pobjednik tog dvoboja će dobiti meč protiv prvaka. Kada se Francis Ngannou vrati imat ćemo veliku borbu – istaknuo je Daniel Cormier.

A onda je i Jon Jones na Twitteru objavio zanimljivu poruku:

‘Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za’!

Sada se javio i jedan od najboljih UFC-ovih boraca Georges St-Pierre koji smatra kako Jonesu ne treba borba protiv Miočića.

– Zašto bi se Jones borio protiv Miočića kad može čekati i odmah dobiti borbu za naslov? Vjerujem da bi pobijedio Stipu, ali zašto bi riskirao? Kada ste favorit u borilačkom sportu nećete uvijek pobijediti. Jones će pogriješiti bude li se borio protiv Miočića – istaknuo je Georges St-Pierre.

Još se ne zna što će učiniti Stipe Miočić. Ima ugovor s UFC-om, a posljednju borbu imao je lani u ožujku kada je izgubio pojas prvaka protiv Francisa Ngannoua.

Američko-hrvatski borac pokazao je nezadovoljstvo što je UFC borbu za naslov dao Cyrilu Ganeu.

Odgovori

Back to top button