MMA

Ivan Erslan brzim nokautom svladao Frankensteina, Milinković nadjačao Thompsona

U drugom dijelu borilačkog spektakla u osječkoj dvorani Gradski vrt održana je HNC 4 priredba koju je predvodio okršaj između Ivana Erslana i bivšeg UFC-ova borca Brazilac Luisa Henriquea da Silve.

Hrvatski borac odlično je krenuo u meč te je nekoliko puta dobro pogodio Silvu.

Brazilski borac koji je poznat po nadimku Frankenstein nije dugo izdržao Erslanov nalet, te je nakon nešto više od minutu i pol izgubio tlo pod nogama. Ivan je nastavio udarati, a sudac je prekinuo meč.

A u sunaslovnoj borbi Saša Milinković je na nakon tvrde i teške borbe nadjačao Olija Thompsona. U borbi punoj preokreta i uzbuđenje Osječanin je pred svojom publikom slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

– Ovaj je tvrd kao asfalt – kazao je na kraju Saša Milinković.

Nakon godinu i pol dana borbama se vratio Ivica Truščak. Križevčanin je giljotinom u drugoj rundi svladao talijanskog borca kosovskog porijekla Kuittyja Begaja.

Obojica su odlično krenula u meč, a borba je već u prvoj rundi nekoliko puta bila blizu prekida.

U drugoj rundi Begaj je ponovno pokušao rušiti Truščaka ‘double legom’, no Ivica ga je uhvatio u giljotinu. Talijanski borac više nije imao snage. Truščak je tako stigao do svoje 40. pobjede u karijeri.

Srpski borac Marko Bojković je nakon minutu i pol svladao Poljaka Dawida Galeckog. Poljski borac je dobro ušao u borbu, a Bojković je strpljivo čekao priliku.

Galecki je pokušao rušiti Marka, koji se uspješno obranio, te je završio u gornjoj poziciji i završio meč.

Sudionik prve sezone FNC Armagedon turnira Daniel Bažant je 30 sekundi prije kraja borbe pobijedio Talijana Giovannija Rivettija.

Daniel je odlično ušao u dvoboj i sjajno je kontrolirao meč. protivnik je pokušavao ‘low kickovima’, a sredinom runde je uspio rušiti Puljanina. No Daniel se odmah vratio na noge.

Bažant je u nastavku pojačao ritam, a pred kraj meča snažno je pogodio protivnika u glavu, te na tlu završio posao s još nekoliko udaraca.

Luka Ćurković je nakon samo 50 sekundi izgubio protiv talijanskog borca Michaela Reallija. Kratos je lijevim krošeom srušio našeg borca na tlo te ga nastavio udarati i sudac je prekinuo meč.

Ćurkoviću je to drugi poraz u devetom profesionalnom nastupu.

A domaći dečko 21-godišnji Marin Mikulić je u svom debiju prekidom u prvoj rundi pobijedio još jednog Talijana Nicolu Pitarella.

Talijanski borac krenuo je agresivno i rušio je Marinu koji se odmah ustao. Naš borac je sredinom runde rušio protivnika i u ‘full mountu’ nastavio udarati. Sudac je prekinuo borbu.

Odgovori

Back to top button