MMA

I Derrick Lewis želi borbu protiv Stipe Miočića: On jedan od najboljih u povijesti

Posljednju ovogodišnju UFC-ovu priredbu predvodi okršaj teškaša između Derricka Lewisa i Chrisa Daukausa.

Black Beast se u oktogon vraća nakon poraza protiv Ciryla Ganea u meču za privremenog prvaka teške kategorije.

Francuz je u kolovozu pobijedio Lewisa prekidom u posljednjoj minuti treće runde.

Bio je to jedan od slabijih Derrickovih nastupa, a o tome je govorio na konferenciji za medije uoči borbe protiv Daukausa.

– Imao sam veliki pritisak jer sam se borio u rodnom Houstonu. Prošlo je 13 godina otkako sam izašao iz zatvora i stvarno bi bilo nevjerojatno osvojiti naslov privremenog prvaka. No bio je preveliki pritisak – kazao je Derrick Lewis i nastavio:

– Nije mi važno protiv koga se borim, samo organizirajte meč i ja dolazim. Svi žele pobijediti i drugo ništa nije važno. No mi se natječemo u teškoj kategoriji i tamo se može svašta dogoditi.

Black Beast bi pobjedom protiv Daukausa ostao u vrhu teške kategorije i ne skriva želju da mu sljedeći protivnik bude Stipe Miočić. Zanimljivo, njegov protivnik Chris također bi se vrlo rado borio protiv američko-hrvatskog borca.

– Želim se do kraja iduće godine boriti za naslov, to bi bilo sjajno. Pobijediti Daukausa, a onda bi sljedeći protivnik mogao biti Stipe Miočić. On je Top 5 borac, a ja se trebam boriti upravo protiv takvih – istaknuo je Derrick Lewis i zaključio:

– Jednostavno se želim boriti protiv najboljih. Nemam se što posebno dokazivati, a Stipe je borac protiv kojeg se još nikad nisam borio. Znam da je jedan od najboljih u povijesti.

Odgovori

Back to top button