Boks

Woodley otkrio zbog čega je propustio priliku pobijediti Paula u četvrtoj rundi: Boljelo me rame

Nakon što je Tommy Fury zbog zdravstvenih problema otkazao nastup na boksačkoj priredbi koja će se 18. prosinca održati u Tampi, youtuber Jake Paul okrenuo se rezervnom planu i odmah dogovorio uzvratni meč protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja.

Naime, YouTube zvijezda je krajem kolovoza pobijedila Woodleyja, te mu nije željela ponuditi revanš. No Furyjevim odustajanjem otvorila se mogućnost za njih ponovni okršaj i obje strane brzo su se dogovorile.

Mnogi vjeruju kako se Woodley nije dovoljno trudio u prvom meču, pa je zbog toga na kraju izgubio. Posebno se izdvaja trenutak iz četvrte runde kada je Tyron dobro uzdrmao Jakea, ali nije iskoristio priliku i završio meč. Paul se oporavio i nastavio borbu.

– Boljelo me rame. Naravno da sam ga želio nokautirati, ali nateklo je rame i nisam imao najbolji osjećaj. On se odbio od užadi nazad na moju ruku i na neki je način došlo do hiperekstenzije lakta i ramena. Želio sam ga ponovno blizu kako bih mogao pogađati direktima – rekao je Tyron Woodley i nastavio:

– Nastavio sam i dalje udarati, ali nisam ga mogao pogoditi svojim glavnim udarcem kojim bih ga nokautirao. Osjećao sam da ne mogu dopustiti tom klincu da me pobijedi zato sam i dalje napadao. Vjerujem da sam u tome uspio, osjećam se kao pobjednik.

Odgovori

Back to top button