MMA

I Bisping pozvao Ngannoua da se vrati u UFC: Nije on u klasi Furyja, Wildera i Joshue

Prije nekoliko dana je Chael Sonnen u svom komentaru istaknuo kako bi se bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannouu trebao vratiti u promociju koja ga proslavila, jer nema smisla čekati želi li nastaviti borilačku karijeru.

Kamerunski udarač je početkom godine napustio najveću svjetsku MMA organizaciju, jer mu nisu ispunjeni neki uvjeti, a među njima i mogućnost boksanja.

Ngannouu se nadao kako boksačkim mečevima protiv Tysona Furyja ili Deontaya Wildera, ali čini se kako za sada od toga nema ništa.

I Michael Bisping smatra kako bi se Francis trebao vratiti u UFC, jer to je jedino pravo mjesto za njega.

– Ngannou ne ide u PFL, nema šanse. Ne znam što bi mu oni mogli ponuditi, UFC mu je davao najveći ugovor i nisu se dogovorili. I BKFC rasipa novac okolo, ali ni s njima se nije dogovorio, tražio je previše. Mislim da bi mu bilo najbolje da se vrati u UFC – kazao je Michael Bisping i dodao:

– Dana je izjavio kako ga više ne želi. No mislim kako se sada slegnula prašina, te bi još jednom trebalo razmisliti i možda pronaći dogovor. Iskreno vjerujem da je Francisu najbolje da se vrati. Bude li boksao, to će se dogoditi samo jednom. Fury, Wilder i Joshua su mnogo bolji boksači. Snažno udaraju i to rade od malih nogu. Ngannou im tehnički nije dorastao…

Odgovori

Back to top button