MMA

Sonnen smatra kako se Fury igra s Ngannouom: Francis, probudi se, digni slušalicu i nazovi Danu

Kamerunski udarač Francis Ngannou u siječnju je napustio najveću svjetsku MMA organizaciju s ciljem da sreću potraži na nekom drugom mjestu.

Prije nekoliko tjedana pojavila se informacija kako bivši UFC-ov prvak teške kategorije ima ponude PFL-a i ONE Championshipa, ali ništa se u međuvremenu nije dogodilo.

Izgleda kako se 36-godišnji Kamerunac nada kako će boksati protiv Tysona Furyja ili Deontaya Wildera, što je i bio jedan od razloga njegovog odlaska iz UFC-a.

No poznati MMA komentator Chael Sonnen smatra kako Ngannouu vrijeme istječe žali li nastaviti karijeru.

– Francis je nedavno bio gost jedne poslovne emisije i voditelj ga je pitao neka osnovna pitanja o biznisu, uopće se nije snalazio, nije znao što odgovoriti. Vjerojatno je mislio kako će trojicu nokautirati i pokupiti novac – rekao je Chael Sonnen:

– Prije neki dan, Tyson Fury je kao prvotravanjsku šalu na Twitteru napisao kako se 15. travnja bori protiv Ngannoua. Fury se poigrava s njime. Francis je promijenio svoj život, jer se nadao da će upasti u taj sport. Sada se ovaj šali na njegov račun. Zato bih mu poručio: Francis, probudi se, digni slušalicu i nazovi Danu.

Odgovori

Back to top button