MMA

Hoće li doći do treće borbe između McGregora i Poiriera? Notorious: ‘Nema više dobrog momka’

Conor McGregor želi se što brže vratiti u oktogon. Irsku zvijezdu izgleda jako boli nedavni poraz na UFC 257 priredbi protiv Dustina Poiriera. Prvi je put u karijeri izgubio nokautom. Iako su to još samo nagađanja izgleda kako u najjačoj MMA organizaciji razmišljaju o novom okršaju između Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Notorious je posljednjom objavom na Instagramu razbuktao maštu fanovima.

‘Nema više dobrog momka’, napisao je Conor iz čega se može zaključiti da se Irac vraća starim navikama, kao što je ‘trash talk’, a kojih gotovo da i nije bilo uoči meča protiv Dustina.

Najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani otkrio je kako bi uskoro mogao pasti dogovor za trilogiju: ‘Izgleda da se stvari odvijaju prema trećem okršaju između Poiriera i McGregora. No tko zna hoće li se boriti za pojas prvaka’.

Izgleda kako Conor McGregor ozbiljno razmišlja o uzvratnoj borbi protiv Dustina Poiriera i želio bi da se to dogodi već u svibnju.

Njih dvojica su trenutačno na omjeru 1-1. Notorious je u prvom okršaju 2014. uvjerljivo pobijedio Diamonda za manje od dvije minute, a Dustin je prije nešto više od dva tjedna uzvratio Conoru nokautom u drugoj rundi.

Hoće li mogući treći okršaj između McGregora i Poiriera biti za naslov prvaka u lakoj kategoriji ovisi o neporaženom Khabibu Nurmagomedov od kojeg se očekuje da uskoro donese konačnu odluku – vraća li se ili ne.

Odgovori

Back to top button