MMA

Dana White i Khabib trebali bi se uskoro ponovno sastati

Šef UFC-a Dana White dao je prvaku lake kategorije Khabibu Nurmagomedovu još malo vremena kako bi razmislio o mogućem povratku u oktogon. Njih dvojica su krajem siječnja razgovarali u Abu Dhabiju između zatvorenih vrata, a onda je Dana prenio navodnu Khabibovu izjavu: ‘Neka učine nešto spektakularno i natjerajte me da se želim vratiti’.

Nakon UFC 257 priredbe u kojoj je Dustin Poirier pobijedio Conora McGregora, predsjednik najjače MMA organizacije je otkrio kako je razgovarao s dagestanskim borcem.

– Razgovarao sam s Khabibom i rekao mi kako je nekoliko razina iznad boraca koji su bili u oktogonu, sve ih je prebio i nisu mu neki izazov. Ne znam hoće li se vratiti, nije zvučao osobito pozitivno – rekao je tada Dana White.

Dagestanac je nakon pobjede protiv Gaethje istaknuo kako je obećao majci da se više neće boriti.

– Majka je najvrjednije što mi je ostalo. I ne možete me natjerati da radim nešto što će je razočarati. Nemam planova niti želju pripremati se za borbu – istaknuo je Khabib Nurmagomedov.

No u Whiteu još uvijek tinja nada kako bi Khabiba mogao nagovoriti da se vrati. Izgleda kako će se krajem mjeseca UFC-ov šef i Dagestanac ponovno sastati, te konačno odlučiti hoće li se Khabib vratiti borbama, do te je informacije stigao novinar Bruno Massami.

U UFC-ovim krugovima počelo se glasno šaputati o mogućem trećem okršaju između Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Odgovori

Back to top button