MMA

Gilbert Burns želi se dokazati pa prozvao Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala

Bivši izazivač Gilbert Burns je nakon poraza protiv prvaka velter kategorije Kamarua Usmana pobijedio Stephena Thompsona, a onda je početkom travnja izgubio od Khamzata Chimaeva.

Durinho je bez obzira na poraz protiv Khamzata, pokazao kako švedsko-čečenski borac ima svoje slabosti i nije nedodirljiv. Svojim ratničkim pristupom u okršaju protiv Chimaeva osvojio je navijače.

Gilbert Burns ostavlja dojam kako iz borbe u borbu raste, te postaje kompletan borac.

Brazilac i dalje ima želju ponovno dobiti priliku boriti se za pojas bez obzira na to što je s drugog pao na četvrto mjesto izazivača.

– Želim se boriti protiv Colbyja Covingtona ili Jorgea Masvidala – rekao je Gilbert Burns i nastavio:

– Hoću jednog od njih dvojice i nema problema budem li morao čekati. Borac sam iz vrha kategorije i mogu se boriti protiv bilo koga, ali neki moraju dokazati da zaslužuju meč protiv mene. Mnogima sam dao priliku, ali sada se neke stvari mijenjaju. Želim Colbyja ili Jorgea.

Brazilski borac ističe kako je njegov meče protiv Chimaeva oduševio fanove.

– To je bila tijesna borba. Mnogi su vidjeli koliko sam uložio u taj meč i dao svoj maksimum. A to želim pokazati i u sljedećoj borbi, protiv borca s velikim imenom. Cilj mi je osvojiti pojas, a tome se mogu približiti jedino kroz velike borbe – podvukao je Gilbert Burns.

Odgovori

Back to top button