MMA

Georges St-Pierre nije siguran da se McGregor može vratiti, ali mu savjetuje: Promjeni životni stil

Conor McGregor je prije nekoliko dana otkrio kada bi se mogao vratiti borbama. Velika UFC-ova zvijezda oporavlja se od teške ozljede i loma noge koju je zadobila u srpanjskom okršaju protiv Dustina Poiriera.

‘Od travnja se vraćam punim treninzima i sparinzima, a tada je povratak neizbježan‘ poručio je nedavno Conor McGregor.

Notorious se često pojavljuje u javnosti, gdje uvijek privlači posebnu pozornost. No u zadnjih nekoliko mjeseci sudjelovao je u dva incidenta o kojima se mnogo pisalo i govorilo.

Prvo je sredinom rujna na MTV-oj dodjeli nagrada u New Yorku tražio obračun s poznatim reperom Machine Gun Kellyjem, a mjesec dana kasnije je tijekom boravka u Rimu, napao i udario talijanskog DJ-a Francesca Facchinettija.

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca Georges St-Pierre ovih je dana McGregoru uputio savjet kako bi vratio svoj ugled.

– Dionice Conora McGregora su u velikom padu. Na početku karijere u UFC-u bio je vrlo popularan, ne govorim samo o njegovoj zaradi, već i o statusu koji je uživao u promociji, visoko se uspinjao na ljestvici. Ali sada je definitivno u padu – istaknuo je Georges St-Pierre i zaključio:

– Više se ne bori često, a kada uđe u oktogon više nije na onoj razini kakvog ga pamtimo. Ne bori se kao nekada. Možda bi se mogao vratiti, ali nisam baš siguran. No prvo treba promijeniti životni stil.

Conor McGregor (22-6) je u posljednje tri godine imao samo četiri borbe i tri poraza.

U listopadu 2018. je izgubio protiv Khabiba Nurmagomedova, a u siječnju 2020. je pobijedio Donalda Cerronea.

Nakon toga su uslijedila dva poraza protiv Dustina Poiriera, a posljednji meč je bio u srpnju kada je pretrpio tešku ozljedu.

Odgovori

Back to top button