MMA

Blachowicz o mogućem okršaju protiv Aleksandra Rakića: On bi bio dobar izbor

Poljak Jan Blachowicz je prije mjesec dana u meču protiv Glovera Teixeire izgubio pojas prvaka UFC-ove poluteške kategorije.

Brazilac je u glavnoj borbi UFC 267 priredbe u Abu Dhabiju relativno lako stigao do pobjede svladavši protivnika gušenjem u drugoj rundi.

No poljski borac već se okreće novim izazovima, pa su već krenule kombinacije tko bi mogao biti njegov sljedeći protivnik, u užem izboru su Anthony Smith i Aleksandar Rakić.

– Meni je mnogo zanimljivija borba protiv Jana nego protiv Rakića. Želim doći do borbe za naslov. Rakić je bio moj put do tamo, odmah je iza Jirija, a Jan Blachowicz nudi sve to, on bi bio dobar protivnik za mene – kazao je nedavno Anthony Smith.

No čini se kako bi Jan Blachowicz mogao dobiti borbu protiv Aleksandra Rakića. Poljak je u razgovoru s Arielom Helwanijem potvrdio kako njegov sljedeći protivnik vjerojatno neće biti Anthony Smith.

A na pitanje bi li se borio protiv Rakića, Blachowicz je odgovorio:

– Možda, Rakić je dobar i snažan borac. Svi borci unutar Top 10 u UFC-u su sjajni borci i čast mi je boriti se protiv bilo koga od njih. Rakić je dobar izbor za iduću borbu.

Jan je produžio smiješak na licu što možda otkriva kako bi Aleksandar Rakić vrlo vjerojatno mogao biti njegov sljedeći protivnik.

Srpski borac s austrijskom putovnicom je Janovu izjavu podijelio na Twitteru.

Odgovori

Back to top button