MMA

Gaethjeu se ne sviđa ideja da Oliveira dobije borbu za pojas

Teško da će prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov promijeniti odluku i vratiti se borbama. Šef UFC-a još će koji put pokušati nagovoriti neporaženog Dagestanca na povratak, a ne bude li uspio Khabib će vratiti pojas.

Dogodi li se to, najjača MMA organizacije će vrlo brzo organizirati meč za naslov u lakoj kategoriji. Dustin Poirier je trenutačno prvi izazivač i vjerojatno ima svoje mjesto u borbi za pojas.

Mnogi smatraju kako bi priliku u tom meču trebao dobiti Charles Oliveira. No tako ne misli i Justin Gaethje.

‘Dosta mi je više slušati kako je Charles Oliveira nešto zaslužio. Osim pobjede nad Tonyjem Fergusonom, što je još učinio da dobije borbu za pojas?’, napisao je Justin Gaethje na Twitteru.

Oliveira ima osam pobjeda u nizu, a u posljednjoj borbi, lani u prosincu, dominirao je protiv Fergusona. Gaethje je u zadnjem meču u listopadu izgubio ‘triangle chokeom’ protiv Khabiba.

Highlight je očito morao javno iznijeti svoje mišljenje, koje UFC vjerojatno neće uzeti u obzir.

Naime, Dana White je nedavno otkrio kako želi organizirati nekoliko mečeva koji bi dali kandidate za borbu koja bi dala novog prvaka u lakoj kategoriji. Želja mu je u oktogon ponovno dovesti Dustina Poiriera i Conora McGregora, te zaključiti njihovu trilogiju.

Odgovori

Back to top button