Boks

Preminuo boksač Ivan Andrašić, višestruki doprvak i nekadašnji hrvatski reprezentativac

Hrvatski boksač Ivan Andrašić preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini života, piše na službenoj stranici Hrvatskog boksačkog saveza. Ivan je bio član Boksačkog kluba Nova Gradiška te višestruki hrvatski doprvak. Svojim trudom i zalaganjem 2008. je izborio mjesto u hrvatskoj boksačkoj reprezentaciju.

Prije tri godine otkriveno je da boluje od teške bolesti. No to nije zaustavi Ivana da nastavi trenirati, te je bez obzira na savjete liječnika nastupio na Državnom prvenstvu Hrvatske, gdje je osvojio treće mjesto, piše na stranici RadioNG.hr.

Iza Ivana ostaje supruga Katarina i troje djece Elena, Ana i Gabrijel.

Mnogi su se putem društvenih mreža oprostili od Ivana Andrašića, a Facebook stranici njegovog kluba BK Nova Gradiška piše da će biti sahranjen u utorak u 15 sati na groblju Adžamovci.

‘Dragi prijatelji i članovi kluba, danas vam se obraćamo s tužnom viješću. Naš najveći boksač i prijatelj Ivan Andrašić preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Ovaj meč na žalost nije dobio kao što je to činio u boksačkim mečevima. Iskreno saučešće obitelji od cijelog kluba BK Nova Gradiška. Sahrana našeg Ivana bit će na groblju Adžamovci u utorak u 15 sati’, piše u objavi na Facebook stranici BK Nova Gradiška.

Odgovori

Back to top button