Boks

VIDEO Podcijenio suparnika! Pogledajte kako se neporaženom prvaku dogodio nokaut

Britanski boksač Josh Warrington (30-1, 7 KO) ušao je kao veliki favorit protiv Meksikanca Mauricija Lare (22-2, 15 KO) u glavnom meču Matchroom Boxing priredbe koja se prošlog vikenda održala u Wembley Areni.

Warrington je prošlog mjeseca napustio pojas IBF prvaka perolake kategorije, budući da nije izborio meč za ujedinjenje titula protiv nekog od prvaka. Britanac se proslavio pobjedama protiv Carla Framptona i Kida Galahada, a do borbe protiv Lare bio je neporažen.

Kladionice su ga uoči borbe postavile za ogromnog favorita protiv meksičkog boksača. I sam Josh je očito olako shvatio svog suparnika što mu se na kraju obilo o glavu.

Naime, Meksikanac je većim dijelom meča dominirao, te je odmah pokazao da nije došao samo na izlet u London. Warrington je bio dobar na početku borbe, no sve se promijenilo u četvrtoj rundi kada ga je Lara prvi put dobro uzdrma.

Od tog trenutka Warrington je ispao iz ritma i više nije nalazio prostor da se vrati meč. Meksikanac je odmah shvatio kako kontrolira borbu te je sjajnom taktikom nastavio graditi prednost protiv Britanca. U devetoj rundi Lara je završio borbu i uvjerljivo stigao do pobjede.

Mauricio Lara sada bi mogao postati izazivač i dobiti priliku napasti neki od pojasa prvaka koje drže Garry Russell Jr. (WBC), Emanuel Navarrete (WBO) i Leo Santa Cruz (EBA).

Najbolje trenutke borbe između Mauricija Lare i Josha Warringtona pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button