MMA

Gaethjea ne zanima meč protiv McGregora: Ne želim se boriti protiv nekoga tko uzima steroide

Američki borac Justin Gaethje je na UFC 291 priredbi u Salt Lake Cityju fantastičnim desnim ‘high kickom’ u drugoj rundi brutalno nokautirao sunarodnjaka Dustina Poiriera.

Highlightu je to bila 25. pobjeda u profesionalnoj karijeri (ima i četiri poraza) i druga u nizu nakon trijumfa u ožujku protiv Rafaela Fizieva.

Slavlje u prepunoj Delta Center dvorani bilo je još veće kada je oko struka dobio BMF-ov zlatni pojas, UFC-ovu nagradu za najopakijeg borca na svijetu.

Nakon trijumfa ga je prozvao Conor McGregor, no Gaethjea borba sa slavnim Ircem uopće ne interesira bez obzira na to što bi u tom meču dobro zaradio.

– Volim velike borbe i uzbudljive stvari. Taj meč izgleda vrlo zanimljiv, ali ne želim se boriti s nekime tko je na steroidima. Ja to nikad nisam uzimao i neću se boriti s nekim tko vara. A ja ih sigurno neću uzimati dok se borim – rekao je Justin Gaethje, te nije odbacio mogućnost trećeg meča protiv Poiriera:

– Nakon borbe sam mu prišao i rekao da se više ne bi trebali boriti jedan protiv drugoga. Ali ne bih mu nikada uskratio priliku za revanš, kao što nije niti on meni. No ne želim da mi Dustin bude sljedeći protivnik.

Gaethje je ovim trijumfom uzvratio Poirieru za poraz iz travnja 2018. godine, kada je Dustin slavio prekidom u četvrtoj rundi.

Odgovori

Back to top button