Boks

Frazer Clarke poručio Furyju: ‘Bude li te Ngannou nokautirao, to će biti katastrofa za boks’

Svjetski boksački prvak Tyson Fury je početkom godine pokušao dogovoriti meč za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije protiv Oleksandra Usyka.

Nakon što se Ukrajinac povukao iz pregovora zbog Furyjevih stalnih zahtjeva i odugovlačenja, Kralj Cigana je nastavio tražiti protivnika.

Spominjalo se nekoliko imena, ali niti jedan nije odgovarao Britancu sve dok se nije pojavila mogućnost boksanja protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua.

Okršaj između Furyja i Ngannoua dogovoren je za 28. listopada u Saudijskoj Arabiji.

Britanski boksač Frazer Clarke iznio je svoje mišljenje o tom meču te naglasio kako snažan udarač, kao što je Kamerunac, uvijek ima šanse pobijediti.

‘Fury je sjajna osoba i veliki borac, koji boksačke dužnosnike vrti oko malog prsta. Radi što ga je volja i baš ga briga. Mnogo će zaraditi, no fanovi su skužili Zaradit će jako puno novaca, ali fanovi su shvatili što se događa’, poručio je Frazer Clarke, te dodao:

‘Želim mu sve najbolje i nemoj dopustiti Francisu da te pogodi u bradu i uspava, jer to će biti katastrofa za boks. Svi znamo da Ngannou može udariti, a ako si u formi i imaš snažan udarac, uvijek imaš šansu pobijediti u teškoj kategoriji. Sjedne li jedan dobar udarac ti ćeš zaspati’.

Odgovori

Back to top button