MMA

Gaethje uzvratio Chandleru: ‘Čekao sam tri tjedna, a onda mu je tatica Dana dao meč za naslov‘

Justin Gaethje je posljednju borbu imao u listopadu kada je u okršaju za UFC-ov pojas prvaka lake kategorije izgubio protiv Khabiba Nurmagomedova.

Posljednjih se mjeseci nije mnogo pojavljivao u medijima, a kada ga je nedavno prozvao Michael Chandler odlučio se javiti.

Naime, Chandler je izjavio kako ga je Gaethje odbio nekoliko puta te da već neko vrijeme čeka dogovor za njihovu borbu. Justin tvrdi kako je borbu prihvatio, ali je UFC imao druge planova.

‘Michael govori kroz svoje dupe. Tri tjedna sam čekao potpis ugovora za našu borbu, a onda me probudila vijest kako mu je tatica Dana dao meč za naslov. On je izvan borbi otkako je nokautiran. Što propuštam? Ja sam na odmoru, a taj me j**ač proziva nekoliko puta’, napisao je Gaethje na Twitteru.

Početkom godine se govorilo o potencijalnoj borbi između Gaethjea i Chandlera, a onda je odjednom Michael dobio priliku boriti se za naslov prvaka lake kategorije protiv Charlesa Oliveire, koju je izgubio.

Naravno, to je razljutilo Gaethjea koji je smatrao da je on trebao dobiti novu priliku i borbu za pojas. Gaethje još nema protivnika, a nema ga ni Oliveira.

No prvak će vjerojatno pojas prvaka braniti protiv Dustina Poiriera koji je nedavno u uzvratu ponovno bio bolji od Conora McGregora.

Odgovori

Back to top button