MMA

Poirier smatra kako McGregor nije imao pametnu taktika ako je već bio ozlijeđen: On je mentalno slab

Conora McGregora čeka duža pauza nakon što je krajem prve runde nedavne UFC 264 priredbe slomio nogu u borbi protiv Dustina Poiriera.

Irski borac slomio je goljeničnu kost, odmah je prevezen u bolnicu te je na operaciji proveo tri sata.

I dok McGregor ističe kako je u borbu ušao ozlijeđen, Poirier smatra kako se Irac ozlijedio na početku borbe nakon jednog blokiranog kicka.

– To pokazuje koliko je mentalno slab i koristi se izlikama. No ne želim se time previše zamarati, sada sam sa svojom obitelji. Pobijedio sam i vratio se kući zdrav. Dodao sam još jedan trijumf svom omjeru i ostao prvi izazivač – kazao je Dustin Poirier i dodao:

– Conor je i nakon naše druge borbe imao mnogo izlika. Tvrdio je kako se pripremao za boksački meč protiv Mannyja Pacquiaa. Ako se pripremate za borbu, uvijek ćete biti ozlijeđeni bilo da je to lakat, šaka, ruka ili gležanj. Uvijek imate neku ozljedu…

Diamond vjeruje kako je Conor dobro znao kako će ući u borbu, jer da je imao ozlijeđenu nogu ne bi ga već u prvoj rundi toliko puta pokušao udariti kickovima.

– To mu nije bila baš pametna taktika, ako je već bio ozlijeđen. I on nije udarao moj list niti bedro, već je pogađao koljeno. Bili su to udarci kost u kost. Takvi udarci obično kreću uz nekakvu kombinaciju – objasnio je Poirier i nastavio:

– Conor je zadavao pojedinačne udarce nogom. Možda je želio dokazati kako me može pobijediti na isti način kao što sam to ja učinio u drugoj borbi kada sam mu prvo uništio nogu. Ne znam kakvu su imali taktiku i o čemu su razmišljali on i njegovi treneri.

Dustina je pomalo iznenadio toliki izljev Conorova bijesa dok je nepomično sjedio uz ogradu oktogona, pa i kada se dotaknuo njegove supruge Jolie.

– McGregor nema granice. Iznenadilo me što je sjedio tamo sa slomljenom nogom i pričao, ali opet i ne toliko je cijeli tjedan govorio ludosti – rekao je Dustin Poirier, te otkrio posljednje trenutke borbe:

– Kada je slomio nogu, nisam odmah shvatio što se dogodilo jer smo jedan drugog udarali. Pao je dolje, a ja sam nastavio s udarcima, nisam znao da se ozlijedio. Tek kada je runda završila vidio sam da mu je noga slomljena.

Dustina Poiriera sada vjerojatna čeka borba za naslov u lakoj kategoriji protiv prvaka Charlesa Oliveire.

Odgovori

Back to top button