MMA

Gaethje istaknuo glavnog krivca za nered u lakoj kategoriji

Još se uvijek čeka što će učiniti Khabib Nurmagomedov s pojasom UFC-ova prvaka lake kategorije. Neporaženi Dagestanac i nakon nedavnog sastanka s UFC-ovim šefom Danom Whiteom nije se izjasnio hoće li se vratiti borbama. No izgleda kako Khabib ne razmišlja o povratku, te bi uskoro mogao napustiti pojas.

Kada se to dogodi onda će najjača MMA promocija krenuti u organizaciju borbe za naslov, a kandidata je nekoliko kao i kombinacija. Uglavnom, neki će na kraju biti razočarani.

Justin Gaethje koji je izgubio posljednju borbu upravo protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova jasno je istaknuo krivca za nered u lakoj kategoriji. Američki MMA borac smatra kako je sve počelo s tom borbom na UFC 254 priredbi.

Nedavno je Dustin Poirier nakon pobjede protiv Conora McGregora izjavio kako će pričekati borbu za naslov te predložio da se prvo bore Charles Oliveira i Michael Chandler.

– Dana White je zeznuo Tonyja Fergusona i Dustina Poiriera. Rekao je je***e se, Chandler će biti rezerva u borbi za naslov. To se dogodilo prije nekoliko mjeseca. I mi smo ljudi, imamo svoje principe… O tome radi. Zato Dustin govori da se neće boriti s Chandlerom, pretpostavljam da je tako – kazao je Gaethje i nastavio:

– Kada je Dana White to napravio on nije uvrijedio samo Dustina Poiriera i Tonyja Fergusona, uvrijedio je sve borca koji želi stvari odraditi na ispravan način. Zato Dustin tako govori.

U UFC-u nisu ni iz drugog pokušaja uspjeli dogovoriti okršaj između Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera.

Naime, Oliveira je odbio borbu protiv Chandlera ponuđenu za UFC 257 priredbu, a umjesto njega je uskočio Dan Hooker.

Odgovori

Back to top button