BoksMMA

Tyson Fury razumije Conora McGregora: To je ubilo mačku

Conor McGregor je između dvije borbe pauzirao godinu dana. Irski MMA borac je lani u siječnju pobijedio Donalda Cerronea, a nedavno je izgubio protiv Dustin Poirier nokautom u drugo rundi. Notorious smatra kako je ta neaktivnost uzrok poraza, jer je tijekom pauze izgubio osjećaj za borbu.

Boksačka zvijezda Tyson Fury dobro zna kako je biti dugo vremena bez meča, te razumije što govori Conor. Teškaški WBC-ov prvak bio je izvan ringa gotovo tri godine kada se borio s depresijom.

– Conor se borio 2016., a nakon toga ga nije bilo dvije godine. Onda se borio protiv Khabiba, pa su prošle dvije godine do okršaja s Cerroneom. Sada je prošlo još godinu dana do borbe protiv Poiriera. Neaktivnost je ubila mačku, to je sigurno – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Kad je jedan čovjek aktivan i bori se, a drugi sjedi na kauču, to nije dobro. Izgubiš osjećaj za vrijeme i distancu. Izgubiš sve. To se polako vraća kroz kamp i treninge, a posebno kroz borbe. Odradiš li tri borbe nakon što te nije bilo tri godine, u trećoj ćeš biti deset puta bolji nego u prvoj. Uvijek sam to znao. Ja sam boksački povjesničar. Znam kakav efekt može imati neaktivnost.

Odgovori

Back to top button