MMA

VIDEO Khabib savjetovao Cormiera: Kad se tako odijevaš, ne možeš to obuti

Na nedavnom UFC-ovom tjednu na Fight Islandu snimljeno je nekoliko zanimljivih videa u kojima glavne uloge imaju Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier. Njih dvojica su izgradili posebno prijateljstvo što potvrđuju i te snimke.

Prvo je objavljen zanimljiv video kada je Cormier još uvijek aktualnom prvaku lake kategorije uručio UFC-ovu nagradu za ‘Submission godine’, a sada se pojavila snimka iz svlačionice uoči prvog nastupa Khabibova bratića Umara Nurmagomedova za UFC.

Cormier je u svlačionicu stigao pristojno i jednostavno odjeven, ali je Khabib odmah pronašao nešto kako bi počeo razgovor s njim. Primijetio je kako umjesto cipela ima tenisice koje ne odgovaraju stilu odijevanja.

– Što je ovo? Kakve su to cipele? Kad se ovako odijevaš, ne možeš to obuti – kazao je Khabib i dodao:

– Sad si na višoj razini, na televiziji i ne možeš se tako oblačiti.

Počela je rasprava u kojoj su se svi dobro zabavili, a Cormier je pitao Khabiba zašto mu to radi. No onda je Umaru krenuo objašnjavati neke stvari pokazujući fotografije na mobitelu.

Video je snimio trener Javier Mendez, te je nastavljena rasprava o stilu odijevanja, a na kraju je Umar Nurmagomedov obećao Cormieru da će mu kupiti cipele od 1200 dolara, pobijedi li u svojoj prvoj UFC borbi.

Khabibov bratić uspješno je debitirao te pobijedio Kazahstanca Sergeja Morozova gušenjem u drugoj rundi.

Odgovori

Back to top button