MMA

Francisco Croata Barrio gušenjem svladao Vasu Bakočevića

Francisco Croata Barrio je na fantastičan način pobijedio Crnogorca Vasu Bakočevića. U glavnoj borbi FNC Armagedon turnira održanog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, Panči je odmah na početku meča gušenjem svladao crnogorskog borca.

Vaso je krenuo agresivno u dvoboj i preuzeo centar oktogona. Tražio je otvorenu borbu, no Barrio je strpljivo čekao priliku.

Nakon tridesetak sekundi Bakočević je ozlijedio koljeno kod pokušaja kicka i završio je na tlu s bolnom grimasom na licu.

Croata je nastavio silovito, a kako se suparnik nije mogao kvalitetno braniti Panči je giljotinom uspavao Vasu.

Treća ovosezonska turnirska priredba donijela je polufinalne obračune.

Mario Žgela iz MMA Valens Tima iz Vinkovaca je nokautom protiv Crnogorca Žarka Jankovića izborio finale poluteške kategorije.

Za naslov će se boriti protiv Igora Kuzmanovića iz slovenskog Antbition Gyma koji je brzo završio posao i gušenjem pobijedio Aleksandra Dimitrijevića.

U finalu srednje kategorije bore se Matija Bosančić i Mateo Šitum, koji je prošao bez borbe nakon što se Ilija Brkan povukao iz borbe.

No zato je Bosančić imao posla protiv Aleksandra Vukosavljevića, a odradio ga je odlično. Naime, Matija je dominirao tijekom cijelog meča, te je Aleksandru slomio i nos. Bosančić je slavio prekidom u prvoj rundi.

Za naslov u velter kategoriji bore se Crnogorac Aleksandar Mihailović i srpski borac Đorđe Bukvić.

Mihailović je u polufinalu svladao Enisa Mučaja iz UFK Novi Zagreb gušenjem u drugoj rundi, dok je Bukvić ekspresnim nokautom odmah na početku borbe pobijedio Radovana Vukovića iz Crne Gore.

Hrvatski borac Alberto Antić izborio je finale lake kategorije u kojem će se boriti protiv Bugarina Rusija Mineva. Član Ban Teama pobijedio je prekidom u prvoj rundi Talijana Alessija Carchiju.

Alberto je odmah napao talijanskog borca, te ga pogodio s nekoliko dobrih krošea. Antić je uspio srušiti Talijana, te nakon nekog vremena stigao do ‘full mounta’ i završio meč.

Rusi Minev je u polufinalu jednoglasnom odlukom sudaca svladao Abrahama Area iz ATT Zagreb.

U finalu perolake kategorije Mateo Bolfan iz UFK Novi Zagreb borit će se protiv Srbina Denisa Jurakića. Bit će to repriza četvrtfinalnog meča u kojem je pobijedio Jurakić.

Bolfan je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Nemanju Todorovića iz Srbije. Hrvatski borac bio je aktivniji, a udarci su odsjedali na prava mjesta. Todorović je pokušavao doći u prednost rušenjima, ali Mateo dobro branio.

U drugom polufinalu Denis Jurakić je jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Talijana Vittorija Amodea.

Odgovori

Back to top button