MMA

Francis Ngannou otkrio razlog zašto se nije želio pozdraviti s bivšim klupskim kolegama

Tijekom nedavne UFC-ove priredbe u New Yorku dogodila se zanimljiva situaciju ispod tribina Madison Square Gardena.

Naime, kamere su ulovile trenutak kada je UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou bez pozdrava prošao kraj svojih bivši klupskih kolega Ciryla Ganea i Nassourdinea Imavova, te trenera Fernanda Lopeza.

Kamerunski udarač je u razgovoru s Danielom Cormierom pokušao objasniti razlog zbog čega je tako postupio.

– Gane je u tom trenutku izgledao zbunjeno i to me pomalo muči, vjerojatno bih i ja tako reagirao. No da je Gane bio sam sigurno bih mu prišao i pozdravio ga – kazao je Francis Ngannou te je istaknuo kako je problem u bivšem treneru Fernandu Lopezu:

– Nekoliko je godina prošlo od svega. Sada sam želio ostati pristojan i jednostavno nisam želio dati do znanja da se nešto promijenilo. Nismo se rastali kao prijatelji i on me stalno napada. Priznajem, u mislima mije u tom trenutku proletjelo ‘ hoću li pozdravi’, ali to nisam učinio. I bolje da je ispalo tako…

Ponovio je kako nije u nikakvom sukobu s Ganeom i Imavovim, već da je problem trener. Opisao je trenutak kada je prolazio kraj društva, a prvi su stajali Lopez i Gane.

– Kada sam vidio kako stoje nastavio sam gledati ravno i nisam primijetio Imavova. S njim nemam problema, ali ni s Ganeom. Da sam njih pozdravio, a Fernanda ne, mislim da bih tim dečkima napravio problem. Bilo je vrlo zbunjujuće – pokušao je objasniti Francis Ngannou.

Borba između kamerunskog udarača i njegovog bivšeg timskog kolege Francuza Ciryla Ganea predvodit će UFC 270 priredbu koja će se 22. siječnja održati u Honda Center dvorani u Anaheimu.

Odgovori

Back to top button