MMA

Francis Ngannou ne odustaje od meča protiv Furyja: Možemo boksati i u telefonskoj govornici

Francis Ngannou je krajem siječnja pobijedio Ciryla Ganea i obranio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije.

Nedavno je operirao koljeno te ga čeka nešto duža pauza.

U međuvremenu će se kamerunski udarač pokušati dogovoriti s najvećom MMA organizacijom oko nastavka suradnje, jer u novom ugovoru želi da mu UFC ispuni nekoliko zahtjeva, a naglasak je na većoj plaći i mogućnost boksanja.

Ngannou je često znao istaknuti kako bi se želio boriti s velikim boksačima, a na njegovom popisu uvijek se našao Tyson Fury. Predator ne odustaje od meča protiv Kralja Cigana.

– Baš me briga kada će to biti, ali znam da ću kad-tad boksati protiv Tysona Furyja. što se mene tiče, možemo boksati i u telefonskoj govornici, gdje god. Možemo se boriti i na krovu. Taj će se meč dogoditi – istaknuo je Francis Ngannou.

Izgleda kako je Kamerunac ostao čvrst u svojoj odluci i sada ostaje vidjeti hoće li mu UFC progledati kroz prste. Prvak ne zna kada će biti ponovno spreman za akciju. Njegov povratak može se očekivati tek krajem godine.

– Osjećam se vrlo sretno i mirno, jer mogu birati. Ne želim da mi ništa utječe na moj izbor – rekao je Francis Ngannou i zaključio:

– Ja sam prvak teške kategorije. Možda me neće biti šest ili osam mjeseci. Možda to bude pet mjeseci, sve ovisi kako će teći oporavak. Imam oštećenje prednjeg križnog ligamenta, a medijalni kolateralni ligament je u potpuno polomljen.

Odgovori

Back to top button