Boks

Alen Babić komentirao Hrgovićev meč protiv Zhanga, te otkrio kada bi se trebao vratiti u ring

Hrvatski boksač Alen Babić je lani u prosincu izborio svoju desetu profesionalnu pobjedu (i desetu nokautom), te najavio kako je spreman za veći iskorak.

Želja mu je ove godine napasti WBC-ov pojas u bridger kategoriji koji je trenutačno u vlasništvu Kolumbijca Oscara Rivasa.

Savage se u razgovoru s fanovima osvrnuo na poraz klupskog kolege Hrvoja Sepa, te se dotaknuo Hrgovićeve borbe protiv Zhileija Zhanga i svoje sljedeće borbe.

– Hrvoje Sep je moj veliki prijatelj i mnogo toga me naučio. Jako sam teško podnio njegov poraz, kao da sam ga ja dobio. Odlično je odradio meč, ali jednostavno nije bilo dovoljno – kazao je Alen Babić.

Filip Hrgović boksa 7. svibnja na spektaklu u Las Vegasu protiv Kineza Zhileija Zhanga.

– To je jedan meč dva dobra olimpijca i dva dobra boksača. Na ‘Kockinoj’ strani su godine i fizička spremnost, a Zhang je psihički sigurno stabilniji pošto ovaj ima svoje lude epizode. Vidjet ćemo… – dodao je Alen Babić.

Babić će se već tjednima priprema za novu akciju, te bi uskoro trebao ponovno ući u ring na jednoj od Matchroomovoj priredbi.

– Spominju se neki datumi, ali evo sada napokon mogu reći da bi se Savageov povratak trebao dogoditi 21. svibnja. Ništa još to nije sigurno, ali koliko znam to bi se trebalo dogoditi tog datuma – otkrio je Alen Babić.

Odgovori

Back to top button