Kick & Thai

VIDEO Satoshi Ishii uoči nastupa u polufinalu K-1 turnira u Tokiju odustao zbog ozljede

Japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii uspješno je prošao 1. kolo i plasirao se u polufinale tokijskog K-1 turnira u kickboxingu, no morao je odustati od daljnjeg natjecanja.

Ishii je nokautom u drugoj rundi pobijedio japanskog borca Kosuke Jitsukata, te prošao dalje, ali je zbog ozljede odustao od nastupa u polufinalu.

Naime, Satoshi je ozljedu vjerojatno zadobio neposredno prije nokauta, kada ga je Kosuke koljenom pogodio u predjelu rebara, što se može vidjeti na snimci koja je objavljena na Twitteru.

U trenutku kada je suparnik završio u nokautu, Ishii je napravio bolnu grimasu na licu, te se rukom uhvatio za bolno mjesto. Sumnja se na slomljeno rebro.

Kao zamjena bi trebao uskočiti Japanac Hisaki Kato koji se u polufinalu bori protiv Seiya Tanigawe koji je dalje prošao pobjedom protiv Animal Kojia.

Favorit turnira je Iranac Mahmoud Sattari koji je u četvrtfinalu svladao Japanca K-Jeea, a u polufinalu je većinskom odlukom sudaca nadjačao Kyotara Fujimota.

Satoshi Ishii je lani izborio dvije sjajne pobjede protiv Rya Aitake i Ruija Hanazawe, te je dobio poziv na K-1 World Grand Prix turnir.

Posljednju MMA borbu ima je početkom srpnja prošle godine kada je gušenjem u prvoj rundi svladao Talijana Pietra Cappellija.

Odgovori

Back to top button