MMA

Francis Ngannou ističe kako biti neporažen nije prednost te je poručio: Nokautirat ću Ganea

Francis Ngannou će 22. siječnja prvi put braniti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije koji je u ožujku osvojio u meču protiv Stipe Miočića.

Kamerunski udarač se na UFC 270 priredbi u Anaheimu bori protiv bivšeg timskog kolege Ciryla Ganea.

Poznato je kako su odnosi između Ngannou i promocije nategnuti, te se nedavno zakotrljala priča kako bi Francis, bude li izgubio od Ciryla, mogao otići iz UFC-a.

No ako pobjedi onda bi mogao tražiti bolje uvjete u govoru i viši honorar. Ngannou ističe kako mu trenutačno to nije velika briga.

– Ne želim da me bilo što ometa dok se pripremam za borbu. Sada mi nije važno što se događa sa strane, time ćemo se baviti kasnije – kazao je Francis Ngannou.

Ciryl Gane ima deset pobjeda u profesionalnoj karijeri i bit će Francisu veliki izazov. Francuz je neporažen u sedam mečeva u UFC-u, a njegov trener je Fernand Lopez, koji je godina pripremao Ngannoua. Razlaz Francisa i Fernanda nije bio baš prijateljski.

– Ništa ne znači ako je netko neporažen, čak mislim kako taj nema mnogo iskustva. Iz poraza učimo, pa ako to niste doživjeli neke stvari ne možete razumjeti. I ranije sam se borio protiv neporaženih boraca, nije im to neka prednost – istaknuo je Francis Ngannou i dodao:

– Bit će to velika noć za Ciryla i mene. Ne mogu zanemariti njegov talent, dobra je osoba i kvalitetan borac. No on je izazivač, a ja sam Predator. Ja sam prvak. Siguran sam da će gledatelji uživati u dobroj borbi koja će vjerojatno završiti uzbudljivim nokautom.

Odgovori

Back to top button