MMA

Daukaus nakon meča s Lewisom želi okršaj protiv Stipe Miočića

Okršaj teškaša između Derricka Lewisa i Chrisa Daukausa predvodi posljednju UFC-ovu priredbu ove godine koja će se sljedećeg vikenda održati u Las Vegasu.

Bit će to sudar sjajnih udarača, Lewis ima 20 nokauta (u 25 pobjeda), dok je Daukaus na isti način 11 puta stigao do trijumfa (u 12 pobjeda).

Black Beast se vraća nakon poraza protiv Ciryla Ganea u meču za privremenog prvaka teške kategorije, dok je Chris Daukaus pobijedio u sve četiri borbe u UFC-u.

U posljednjem dvoboju u rujnu pobijedio je Dagestanca Shamila Abdurakhimova tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Daukaus ima želju boriti se protiv Stipe Miočića, pa bude li pobijedio Derricka Lewisa onda je moguć i meč protiv bivšeg prvaka.

– Ne znam hoće li Ngannou i Gane nakon borbe dogovoriti revanš, tko zna što će se tu dogoditi. A volio bih znati kakva je situacija sa Stipom Miočićem. Ja se želim boriti protiv njega, bila bi to borba za prvog izazivača – kazao je Chris Daukaus, pa se osvrnuo i na Jona Jonesa koji se sljedeće godine nada debiju u teškoj kategoriji:

– Jones ja po mnogim najveći borac u povijesti, pa može dobiti neke privilegije. No dugo se nije borio i pitanje je može li se vratiti. A bude li se na to odlučio, pitanje je kada će to biti. No budu li mi ponudili borbu protiv Jona Jonesa, borit ću se i protiv njega. No o tome sada ne razmišljam, jer moj sljedeći protivnik je Derrick Lewis.

Sunaslovna borba je velteraški obračun između Stephena Thompsona i Belala Muhammada.

Zanimljivu najavu posljednje UFC-ove priredbe ove godine pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button