MMA

FOTO Ovako izgleda jedan dan na poslu vatrogasca Stipe Miočića

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić je prije mjesec dana izjavio kako želi trilogiju s Francisom Ngannouom, koji ga je u ožujku skinuo s trona.

Kamerunac je na UFC 260 priredbi u Las Vegasu pobijedio Miočića nokautom u drugoj rundi i osvojio naslov prvaka teške kategorije.

Stipu je promocija zaboravila, a u međuvremenu je organizirana borba za privremeni naslov u kojoj je Ciryl Gane pobijedio Derricka Lewisa.

Francuz je tako dobio priliku 22. siječnja boriti se za UFC-ov naslov protiv Ngannoua.

No Stipe i ovako ima mnogo obveza. Naime, ovog ljeta supruga Ryan Marie rodila je drugo dijete, te je obitelj Miočić nakon kćeri Meelah Clarie dobila i sinčića Matea.

Kako još nema dogovorenu novu borbu, Stipe je osim obitelji posvećen i svom poslu. Tako je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s vatrogasne vježbe.

‘Imali smo vatrogasnu vježbu i dobro se zabavili. Imali smo ‘live burn’ trening koji je uvijek zabavan, posebno kada nam se pridruže i drugi vatrogasci iz okolnih gradova. Dosta smo toga naučili, šalili se, a najbolji dio dolazi na kraju – hrana. Poslije smo sve morali počistiti, a to nije bilo zabavno, jer nam vrijeme baš nije bilo naklonjeno’ napisao je Stipe Miočić u svojoj objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button