MMA

FOTO McGregor sumnja da fanove zanima meč između Makhacheva i Volkanovskog: ‘Dva mala krpelja’

Conor McGregor nije gubio vrijeme, te je odmah nakon meča za pojas UFC-ove lake kategorije ismijao prvaka Islama Makhačeva.

Naime, Dagestanac je u glavnom okršaju UFC 280 priredbe u Abu Dhabiju ‘arm triangle’ zahvatom u drugoj rundi pobijedio brazilskog borca Charlesa Oliveiru.

Slavni Irac je u dosadašnjem dijelu karijere imao jedno od najvećih rivalstava u povijesti borilačkih sportova protiv ​​bivšeg prvaka lake kategorije Khabibom Nurmagomedovim.

Zato ne čudi što se velika UFC-ova zvijezda okomila na Makhacheva, Khabibova bliskog prijatelja i partnera na treningu.

Khabib i Conor često su se sukobljavali putem medija, a jednom su se sreli i u oktogonu.

Početkom listopada prije četiri godine Dagestanac je ‘submissionom’ (neck crank) u četvrtoj rundi svladao McGregora.

Makhachev je nakon trijumfa prozvao prvaka perolake kategorije Alexandra Volkanovskog, koji je u Abu Dhabi stigao kao pričuva za glavni meč. Svi očekuju kako će Islam prvu obranu pojasa imati upravo protiv Australca.

Taj potencijalni meč je podsjetio Conora McGregora na slavni trenutak iz njegove karijere kada je bio dvostruki UFC-ov prvak, bio je vlasnik pojasa u perolakoj i lakoj kategoriji.

Naravno, Irac je imao što nadodati na tu ideju, tako je u objavi na Twitteru ismijao oba prvaka.

Napisao je kako imaju njegove titule, te doveo u pitanje koliko bi interes pobudila ta borba među obožavateljima slobodne borbe.

‘Moja dva stara pojasa na dva mala krpelja’, napisao je Conor McGregor uz fotografiju na kojoj Makhachev i Volkanovski poziraju s pojasom UFC-ovog prvaka.

McGregor je jasno dao do znanja kako se osjeća da ima sve potrebne vještine kako bi mogao premlatiti nekoga sa stilom Islama Makhacheva.

Sada se na neki naći dotaknuo i Aleksandra Volkanovskog. Slavni Irac želi povratiti svoj šampionski status.

Odgovori

Back to top button