MMA

Conor McGregor poručio Islamu Makhachevu: ‘Začepi, ništa nisi učinio večeras’

U glavnoj borbi UFC 280 priredbe u Abu Dhabiju, dagestanski borac Islam Makhachev je pobijedio Brazilca Charlesa Oliveiru i osvojio pojas prvaka lake kategorije.

Makhachev je sjajnim ‘arm triangle’ zahvatom u drugoj rundi završio najboljeg UFC-ovog finišera (16 pobjeda ‘submissionom’).

Dagestancu je to bila 11. pobjeda u nizu i 23. u karijeri.

Ubrzo nakon Islamova trijumfa na društvenim mrežama se javio Conor McGregor, te je ostavio komentar u svom stilu.
Velika UFC-ova zvijezda prvo je pohvalila Makhachev nastup, a onda je okrenuo ploču.

‘Lijepa borba i nastup. Uvježbao sam sve vještine kako bi pobijedio takav stil borbe. Iskustvo protiv udaraca koji razbijaju lice iz klinča i dječji mozak odozdo. A ostatak mog repertoara znate. Čelična lijeva noga, topovski stražnji udarac, kontrola zapešća.

Pomisao na gašenje takvog sustava borbe s vlastitim razvijenim vještinama prilično mi je intrigantna. Protiv bilo koga od njih, ništa osobno. To je samo procjena vještine i borbe. Rat iscrpljivanja, u kutiji.

Imam sve što je potrebno za taj vaš stil borbe. Začepi svoja debela usta, ništa nisi učinio večeras osim što si se protivio očevim željama i pobjegao. Prijatelju, samo da znaš, očev plan još nije dovršen’, poručio je Conor McGregor.

Islamov menadžer Ali Abdelaziz odgovorio je Conoru:

‘Ti si baš bijedan, prestani govoriti o ljudima i njihovim obiteljima. Tebi treba šamar, uskoro ćeš biti nitko i ništa’.

Naravno da se na McGregorov odgovori nije dugo čekalo:

‘Ti mali, opusti se, duplo sam veći od tebe. Zgnječit ću ti glavu. To je istina i vi to znate, neka vaš čovjek to ispiše’.

Islam Makhachev je nakon trijumfa prozvao prvaka perolake kategorije Alexandra Volkanovskog.

Australac je prihvatio ponudu, te je poručio kako je uz pojas lake kategorije ulog u toj borbi i prvo mjesto na ‘P4P‘ ljestvici.

Odgovori

Back to top button