MMA

FOTO McGregor i dalje trenira bez obzira što mu je noga u gipsu

Conor McGregor slomio je nogu krajem prve runde na UFC 264 priredbi koja je nedavno održana u Las Vegasu, te je morao predati meč Dustinu Poirieru. Irac je tri sata bio na operaciji i sada ge čeka nešto duži oporavak.

No bez obzira koliko će ta pauza trajati, UFC-ov šef Dana White već je najavio kako njegovu zvijezdu čeka još jedna borba i revanš protiv Diamonda.

A Notorious ne može bez teretane i vježbanja. Conor je kolažom fotografija na svojem Instagramu kako je i dalje jako motiviran bez obzira na to što mu je lijeva noga u gipsu.

Irska MMA zvijezda snimljena je u teretani gdje trenira po posebnom programu, a uz fotografije je poslao i motivirajuću poruku:

‘Život se ne sastoji od toga što nam se dogodi, nego kako se mi s time kasnije nosimo. Idemo, Bog vas blagoslovio. Nastavljam trenirati!

McGregor je ove godine dvaput ulazio u oktogon i oba je puta izgubio protiv Dustina Poiriera. Diamond je 24. siječnja pobijedio nokautom u drugoj rundi, a prije dva tjedna Conor je morao predati zbog loma noge.

Odgovori

Back to top button