MMA

Filip Pejić prekidom u prvoj rundi svladao Brazilca Costu, pa prozvao Vasu Bakočevića

Filip Pejić uvjerljivo je stigao do pobjede u svom debiju za FNC. Hrvatski MMA borac je na priredbi u Sisku nokautom u prvoj rundi pobijedio Brazilca Marca Viniciousa Costu.

Nitro je pogodio nekoliko dobrih udaraca kojima je srušio Costu, a onda je novom serijom završio posao. Brazilski borac više se nije dobro branio te je sudac prekinuo meč.

Pejić je nakon meča prozvao Vasu Bakočevića.

Uspješan je Matej Batanić koji je podijeljenom odlukom sudaca svladao Marcina Lazarza, to mu je bila druga pobjeda u promociji.

Osvajač Hrvatske MMA lige 2013. godine se nakon četiri godine pauze prošli mjesec vratio u oktogon. Tada je prekidom u prvoj rundi nadjačao Dritana Barjamaja.

Đorđe Bukvić je fantastičnim ‘high kickom’ u drugoj rundi svladao Jakoba Kosića. Do tog trenutka meč je bio izjednačen, a onda Bukvić oduševio potezom i završio borbu.

Nakon uspješnog debija u srpnju, Nikola Joksović je gušenjem sredinom druge runde pobijedio bivšeg UFC-ovog borca Jorgea de Oliveiru.

Andi Vrtačić je u sjajnoj borbi na nogama svladao Matiju Bosančića i tako pokazao da je zaboravio na poraz protiv Đanija Barbira u meču za naslov.

Vrtačić je nakon tri odlične runde u kojima je bio konkretniji i dominantniji slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Marko Kisić je u debiju za FNC stigao do osme pobjede u karijeri, bio je bolji od Nemanje Milakovića prekidom u trećoj rundi, a Stanislav Krofak je nadjačao Aleksandra Mihailovića.

Na početku priredbe Erik Pletikos je prekidom u prvoj rundi svladao Ermina Salia, a slavio je i Marin Mikulić u dvoboju protiv Luisa Da Silve.

Odgovori

Back to top button